top of page

Verbrugge schilder en decoratiewerken - Schilderwerken

Verbrugge schilder en decoratiewerken is gespecialiseerd in allerlei soorten schilderwerken en decoraties, voor zowel binnen als buiten. Zaakvoerder Diego maakt gebruik van verf van Boss, een internationaal erkend topmerk, en hij kan aan de slag met zowel renovatiewerken als nieuwbouwprojecten.

Verbrugge schilder- en decoratiewerken

Nieuwbouw en renovatiewerken

U kan bij Verbrugge schilder en decoratiewerken terecht voor schilderwerken aan renovatiewerken en nieuwbouwprojecten. Na meer dan 20 jaar in het vak heeft Diego veel ervaring met beide soorten projecten. 

Zeker in het geval van renovatiewerken maakt Verbrugge schilder en decoratiewerken een aanzienlijk verschil. Zo deinzen we er niet voor terug om uw hele huis te schuren of te plamuren om het pand er weer als nieuw uit te doen zien. Wat de opdracht ook is, het belang van de klant wordt nooit uit het oog verloren. Stel, bijvoorbeeld, dat er vocht in de muren zit: in plaats van er snel over te schilderen, zal Diego de muur afkappen en opnieuw zetten of injecteren alvorens over te gaan tot het pleisteren en het schilderen.

Wat betreft buitenschilderwerk kunnen wij onder andere façades uit plamuren en lakken, terwijl we ook het schrijnwerk kunnen schilderen als dat nog in goede staat is.

Verschillende schildertechnieken

Als ervaren schilder maakt Diego het liefst gebruik van ambachtelijke technieken:

  • Limestone

  • Puntofino

  • Arcade

  • Aqua Sensa

 maar hij beheerst ook de nieuwste technieken:

  • Claystuc

Dit alles van Boss Paints.

Dankzij zijn meer dan 20 jaar ervaring als schilder voorafgaand aan het oprichten van Verbrugge schilder en decoratiewerken beschikt hij over zeer veel productkennis, en daarnaast volgt hij ook constant bijlessen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in zijn vakgebied.

Werkwijze

Iedere schilderopdracht begint met het afdekken en stofvrij maken van de oppervlakken, terwijl ook moet worden gecontroleerd of de hoeken wel perfect 90 graden zijn , en de muren mooi glad en effen zijn . Als dat niet het geval is, zal er eerst ook nog geplamuurd moeten worden.

Daarna wordt de eerste laag verf, de primerlaag, aangebracht en deze wordt na het opdrogen van dichtbij gecontroleerd met de lamp in de hand. Op deze manier worden bultjes, krasjes en andere oneffenheden voorkomen.
Zodra dit gedaan is, worden de verflagen aangebracht. Tussen het aanbrengen van iedere nieuwe laag door wordt er telkens geschuurd en stofvrij gemaakt.

Als de muren tenslotte vanaf de eerste behandeling 

gelijk een pooltafel of biljart zijn is dat voor de rest van uw leven .  10 jaar  erna is het juist opfrissen , want de muren stonden perfect . Doe het 1 keer doe het perfect doe het met Verbrugge , Tot ziens Diego .

Verbrugge schilder- en decoratiewerken

Bent u op zoek naar een betrouwbare schilder? Neem dan 

contact op met ons op het nummer +32 498 44 18 44

bottom of page