top of page

Verbrugge schilder en decoratiewerken - Decoratie

Ook op het gebied van decoratie van interieurs en decoratiewerken is Diego Verbrugge een specialist. Neem gerust contact op met ons om meer te weten te komen over wat we voor u kunnen doen.

Verbrugge schilder- en decoratiewerken

Interieur

Behalve schilderwerk voor zowel binnen als buiten bent u ook voor tips in verband met uw interieur in goede handen bij Verbrugge schilder en decoratiewerken. Diego is specialist op het gebied van kleuren en decoratie voor interieurs, en hij geeft dan ook graag gratis tips aan al zijn klanten. Zo kan u, bijvoorbeeld, bij hem professioneel advies inwinnen over gordijnen voor uw interieur. Als u wil, kan hij bij u thuis langskomen met kleurenstalen, zodat u op uw gemak de kleuren kan overlopen en met Diego kan bespreken wat de beste optie is voor uw huis.

Behangen

Schilderen is niet de enige manier waarop Verbrugge schilder en decoratiewerken uw projecten er precies uit kunnen laten zien zoals u wilt, want u kan ons ook vragen om uw ruimte te behangen. Wij werken met behang van Arte, net als onze verven van Boss Paints een merk van internationaal erkende topkwaliteit, dus u kan er zeker van zijn dat er kwaliteitsmateriaal gebruikt wordt om uw project tot een perfect einde te brengen. Op het gebied van behang zijn wij vooral gespecialiseerd in het gebruik van vliesbehang, behang waarvoor de muur enkel met vliesbehanglijm dient te worden ingesmeerd en dat daarna vanaf de rol kan opgehangen worden.

Verbrugge schilder- en decoratiewerken

Hulp nodig met uw interieur? Vraag ons om tips, gratis en vrijblijvend, 

op het nummer +32 498 44 18 44

bottom of page